Tilbud : Styrk din virksomhed - vi uddanner dit personale - Gratis 1 dags kursus!

I forbindelse med lancering af vores nye hjemmeside(30 juni 2019) har vi besluttet at lave en FAQ. Den vil til at starte med være relativt begrænset - men en løbende udvidelse i omfang. Som kunde hos Sønderborg Fornikling tilbyder vil et gratis 1 dags kursus enten hos os eller i din virksomhed. Det gør vi for at sikre at dine medarbejdere kender mulighederne inden for overfladebehandling hvilket sikre at de bedt mulige løsninger allerede vælges i produktudviklingsfasen. Vores erfaring viser at det øger kvaliteten i overfladebehandlingen - og ofte yderligere med resultatet at omkostninger til overfladebehandling blive mindre.

FAQ

Kapacitetsmatrix.

I nedenstående table fremgår max. dimensioner og vægt for emnerne til de respektive overfladebehandlinger. Yderligere kan der aflæses hvilke metaller som kan overfladebelægges for de respektive typer af overfladebehandling.

 

Hvor hurtigt kan jeg får foretaget overfladebehandling ?

  • Som standard leverer vi inden for 5 arbejdsdage. Dvs. modtager vi varen fra dig mandag før 12.00 er varen klar til afhentning / forsendelse senest den følgende mandag inden 12.00.

  • Hvis du har en løbende produktion - hvor du har behov for hurtigere levering(ex. 3 dage) - kan det også aftales. Det forudsætter dog at du løbende fremsender produktionsforecast så vi kan tage hensyn hertil i vor produktionsplanlægning.

  

  • Har du som undtagelse behov for hurtigere levering - gør vi vort yderst for at indfri dine forventninger. Vi kan dog først give et bindende tilsagn om hurtigere levering - når vi har modtaget varen - da det afhænger af den aktuelle produktionskapacitet. Vi bergner i disse tilfælde et mindre fair ekspresgebyr - som er individuelt afhængig af ordremængden / typen af overfladebehandling.

Kan i afhente & bringe varer til overfladebehandlig hos mig ?

Som kunden afgør du selv om du vil leverer/afhente varen - eller om vi skal gøre det. Afhængig af din virksomheds geografiske placering i Danmark, Skandinavien eller Tyskland - afhenter/leverer vi med egen lastbil - eller via vort samabejde med ekstern vognmand. -

Kan i færdig pakke mine varer & sende direkte til mine kunder ?

Ja, det kan & gør vi - ved seriefremstillede emner.  Vi modtager alt nødvendigt materiale til pakning af dine varer fra dig. Pakning og forsendelse foretages efter nærmere aftale og instruktion.

Kan i foretage andre overfladebehandlinger end beskrevet på jeres hjemmeside ?

Ingen overfladebehandlere kan varetage alle processer inhouse. Derfor har Sønderborg Fornikling et gensidigt formaliseret samarbejde med et udvalg af overfladebehandlere. Fordelen for dig som kunde hos sønderborg fornikling er:

 

  • Du kan få foretaget alle dine behov for overfladebehandling hos en leverandør.
  • Samtlige af vore medarbejdere taler både dansk og tysk. Derfor kan vi varetage en problemfri kommunikation og styringen uden misforståelser.
  • Vores samarbejdspartnere er valgt fordi de er pålidelige i leveringstid, kvalitet & til en konkurrencedygtig pris - naturligvis afhængig af kvantum.
  • Ved større seriefremstillede mængder er leveringstiden 10 arbejdsdage. Ved mindre mængder er leveringstiden 15-20 arbejdsdage.